goede prestaties in Denemarken

goede prestaties in Denemarken

Afgelopen weekend werd Roy van Beek verwacht in Aalborg te Denemarken voor het CSIO 3*.

Op donderdag gingen we van start met Etino R Z (dekhengst van Emerald x Guidam) in het CSIO 3* 140. Met een foutloze rit en met een snelle tijd werd Roy met Etino R Z 7e.

En dat bleek een geluksgetal want daarna was het de beurt aan Chacco me Biolley (Chacco Blue x Argentinus) in het CSIO 3* 145. Ook zij behaalde met een dubbele foutloze ronde een 7e plaats.

Vrijdag ging onze jonge hengst Fortune R Z (Fantomas de muze x mermus R) voor het eerst van start in een 140 proef CSI 2*. Resultaat dubbel foutloos. Wat een leuke prestatie.

Deze zelfde dag startte hij Chacco me Biolley in de Nations Cup. België werd uiteindelijk 4e. Proficiat aan het team.

Zaterdag was het terug de beurt aan Fortune R Z in het 140 CSI 2*. Zij kregen een pechfoutje in de dubbel maar hij liet zijn kwaliteiten zien op deze hoogte. Echt trots op deze prestatie. Etino R Z startte in het 150 CSIO 3* en werd hier 10e.

ZOndag was het enkel de beurt aan Etino R z in de grote prijs CSIO 3* 150. Helaas kreeg Roy een pechfout bij het binnenkomen van de trippel maar dankzij een goede tijd werd hij uiteindelijk 17e. Toch een mooie afsluiten van dit concours.