R-paarden leveren topprestatie in Deauville

R-paarden leveren topprestatie in Deauville

Afgelopen weekend waren we te gast op de CSI3* in Deauville (Frankrijk). Op donderdag starten zowel Noah van 't Heike (1m35) en onze dekhengst Chacco me Biolley (1m45) met een bloedvorm. Noah was foutloos en eindigde op een 19e plaats, Chacco me Biolley werd 7e.

Vrijdag stak Chacco me Biolley nog een tandje bij op 1m50, reed foutloos in de een 2e tijd. Noah startte in 1m40, zij werd 12e met een foutloze rit.

Zaterdag was het aan Fortune R z in 1m40. Ook hij is terug in vorm aan het geraken en werd 20e met een foutloze rit met een tijdsfout. Noah sprong haar eerste kleine grote prijs op een hoogte van 1m45. Na een knappe foutloze ronde mocht zij aantreden in de barrage en daarin werd zij 15e met 2 fouten in de barrage. Toch een knappe prestatie van onze paarden.

Zondag was finaledag. Wat een ambiance en veel toeschouwers in Deauville. Prachtig concours. Roy reed hierin Chacco me Biolley in de Grand Prix 1m50. Na een knappe foutloze ronde in het basisparcours, was er in de barrage een klein misverstand waardoor ze 18e werden in deze groet prijs.

Proficiat voor dit weekend!