Nieuwe dekhengst ter beschikking bij Regenwortehoeve

Nieuwe dekhengst ter beschikking bij Regenwortehoeve

Nog op zoek naar een dekhengst voor Uw merrie. Regenwortelhoeve biedt in samenwerking met zijn eigenaar de 5 jarige hengst Diamantino W aan.

Laat het geen verrassing zijn dat deze goedgekeurde hengst van Diamant de Semilly op het punt staat zijn naam te vestigen in het topklassement van de springsport!
Deze jonge en veelbelovende hengst toont nu al zijn kunnen op de hindernissen met veel techniek, vermogen en een enorm potentieel voor de toekomst.
Diamantino W is geboren in Slovakije bij Walter's Equestrian club. Als 3-jarige viel hij al op toen hij het verrichtingsonderzoek won en als "Elite" werd bestempeld. Het was pas de tweede keer dat Diamantino W uitkwam in de ring.
Toen de hengst 5 jaar werd, werd hij ook in Europa opgemerkt. Onder ruiter Dieter Vermeiren groeit hij met de dag, door keer op keer foutloos te springen. Van de 3 wedstrijden op de hengstencompetitie die hij startte, liep hij deze allemaal foutloos. Ook daarna liep hij internationaal enkel foutloze omlopen en won hij hier 2 keer de proef.

Vader Diamant de Semilly heeft niet alleen een opmerkelijke sportcarrière achter de rug, hij is ook al jaren één van 's werelds meest toonaangevende verervers. Jaar na jaar voerde hij de WBFSF-ranking voor springverervers aan.
Hij heeft talloze paarden voor het hoogste sportniveau verwekt, zoals emerald, Quickly de Kreisker, Don VPH Z, enz....
Met de moederlijn van Diamantino W gaan we terug naar de tophengsten Quasimodo Z en Andiamo Z en helemaal terug naar Quidam de Revel. De moeder Zina B was zelf op 6/7 jarige leeftijd actief op 140 niveau maar door een blessure werd ze een succesvolle donormerrie voor de fokkerij. Zina B staat bekend om haar uitzonderlijke karakter en het willen werken voor haar ruiter. Door de jaren heen heeft Zina B bewezen haar kwaliteiten door te geven aan haar nakomelingen die allen spectaculair groeien in de sport. In deze moederlijn vinden we ook verschillende 140 en 150 paarden terug. Een stam die sport ademt!

Diamantino W heeft nu zowel vers als diepvries sperma beschikbaar met een levend veulen garantie.
Contacteer ons voor de voorwaarden