Demonstratie van de R-Hengsten

Demonstratie van de R-Hengsten

Afgelopen weekend was Roy van Beek aanwezig met onze dekhengsten in de Z-tour in Lanaken.

Daar stond een CSI 3* op het programma en Roy ging van start met Chacco me Biolley (Chacco Blue x Argentinus), Etino R Z (Emerald x Guidam) en Fortune R Z (Fantomas de muze x Mermus R).

Op donderdag stond er een 140 op het programma voor Chacco me Biolley en Etino R Z. Chacco me Biolley bleef foutloos in deze proef en eindigde op een 11e plaats. Etino R Z liet zeer goed dingen zien en eindigde met 1 springfout. Op deze zelfde dag werd Fortune R Z 8e bij de 7-jarige paarden.

Op vrijdag ging enkel Chacco me Biolley van start in 150. Een top-prestatie zorgde voor een 3e plaats. Proficiat aan Roy en Chacco me Biolley.

Zaterdag was het terug de beurt aan Etino R Z. Hij startte voor het eerst in 150 en liet zich fantastisch zien. met 1 tijdsstrafpunt eindigde hij op een 15e plaats. Ook Fortune R Z mocht zich klaarmaken bij de 7-jarige paarden. Ook hij werd 15e met een foutloos parcours.

Vandaag mochten de 3 hengsten hun opwachting maken in de ring. Etino R Z was wederom foutloos in 145 en werd knap 8e. Fortune liet zich in de finale van de 7-jarige paarden heel goed zien en werd uiteindelijk 3e. Chacco me biolley sprong zeer goed in de grote prijs 150. 

Prestaties om trots op te zijn.