QUANNAN-R (Kannan x A Lucky One)

QUANNAN-R

Kannan x A Lucky One

quannan-aan-de-hand.jpg

Infofiche

Algemeen
Geboren
Geslacht
Hengst
Stokmaat
167
Stamboek
SBS
Info hengst
Goedgekeurd voor
Zangersheide, AES
Dekgeld
250 € per rietje incl. BTW
Sperma
  • diepvries
Referentie
Verkocht aan
François Mathy
Ruiter
Marc Bettinger
Land
Belgium

Beschrijving

Informatie

Quannan R heeft een fantastische carrière gehad die begon onder het zadel van Sven Van Dijck en eindigde onder Marc Bettinger waarmee hij in de laatste 5 jaar maar liefst 7 grote prijzen wist te winnen.

Hij werd door zijn ruiter omschreven als respectvol maar met de mentaliteit van een “krijger”.

 De vader van Quannan R is de legendarische vererver Kannan. De pedigree van Kannan is een aaneenschakeling van grootheden uit de Nederlandse fokkerij met Voltaire, Nimmerdor en Le Mexico. Hengsten die stuk voor stuk garant staan voor vererving van excellente springkwaliteiten.

Deze hengst was zelf zeer succesvol onder het zadel van Michel Hecart en stond daarna enige tijd op de ranglijst als beste vererver met o.a. de olympische kampioen Nino Des Buissonnets.

 De moeder van Quannan R is Nina R een combinatie van A Lucky one x Lord Gotthard. Zij bracht eveneens de crack Chill R Z ( Chellano Z) die met Charlie Jane (USA) wereldbeker finalist werd, reserve voor de olympische spelen van  London en reserve voor de wereldruiterspelen in Caen.

 De oudste producten van Quannan R tonen zich ook op het internationale circuit. Hierbij denken we aan Querly R Z (1m45), Quannini R Z (1m50) en Quannini II R Z (1m40)

 

Met deze zeer interessante pedigree verdient deze hengst het om te worden gebruikt in de fokkerij.

Stamboom