Nieuwe dekhengst in onze stal !

Nieuwe dekhengst in onze stal !

Met veel trots stellen wij u onze nieuwe hekhengst voor Chacoo Me Biolley !

Chacco Me Biolley

°2009 | hengst | bruin | 180cm | Oldenburg

Vice-Kampioen van de Oldenburger OS Keuring 2011 - Finalist Lanaken 2014 

Chacco Me Biolley, de vice-kampioen van de Oldenburger OS keuring in 2011, was zonder twijfel de meest complete hengst van deze hengstenkeuring. Hij maakte er indruk door zijn krachtige springvermogen met veel afdruk op de sprong en goede beentechniek. Ook onder het zadel zien we deze eigenschappen terug gecombineerd met een ongelooflijke bewegingsmechanisme gekenmerkt door veel elasticiteit. Zijn uitstekende karakter met veel charisma en zijn schitterend langgelijnd model maken van Chacco Me Biolley een modern jumping paard!

Chacco Me Biolley heeft reeds een uitzonderlijk palmares behaald op nationaal als internationaal vlak. In 2014 was de hengst zeer succesvol in de cyclus bij de 5-jarigen springpaarden en werd de hengst 3de op de Pavo-Hengstencompetitie in België. Datzelfde jaar was deze hengst geselecteerd voor het WK Lanaken 2014 waar hij de finale haalde. Ook internationaal hebben we hengst goede prestaties weten leveren onder het zadel van Robbert Ehrens.

De vader van Chacco Me Biolley, Chacco Blue, hoeft geen introductie meer. Chacco Blue, Paul Schockemöhles oogappel, was een echt springfenomeen van een zeldzame kwaliteit, uit een succesvolle moederlijn. Helaas kwam hij in 2012 veel te vroeg te overlijden in het midden van zijn internationale sportcarrière. Ook voor de fokkerij was dit een bijzonder verlies daar er geen tot zeer beperkt (duur) sperma beschikbaar is. De nakommelingen van Chacco Blue zijn atletisch en hoog in het type staande en beschikken ook over een enorme springaanleg. Chacco Blue was niet voor niets nummer 1 op de WBFSH ranking van 2017.

Springaanleg is eveneens sterk verankerd in de moederlijn van Chacco Me Biolley. Moeder Bellisima Biolley uit Argentinus was zelf meermaals finaliste in vrijspringwedstrijden in België en is tevens de moeder van Indigo Blue Biolley (1.60m). In de moederstam vinden we ook Cassilio (1.60 m), Jenco DW (1.50m) Charivari Biolley (1.40m) en Bailamos Biolley (Grand Prix Dressuur)

Nakomelingen

Chacco Me Biolley zijn nakomelingen worden alom geprezen voor hun prachtig exterieur, temperament en uitzonderlijke gangen. 

Veranker dit uitzonderlijke bloed in Uw fokkerij!

Verbunden Pferde

Bilder